tiistai 9. kesäkuuta 2015

Lakka joka ei koristeluja kaipaa!

Harvoin käy niin että lakkaan kynteni vain yhdellä lakalla. Kaikki kymmenen sormea samalla värillä ja ilman koristeluja. Kun on koristeluun makuun päästy ei siitä osaa luopua, tai edes halua! Nykyään pidän yksivärisiä kynsiä jollain tavalla tylsinä.
Nyt eteeni kuitenkin sattui lakka joka oli pitkään ollut testaamattomien lakkojen joukossa ja jota päätin kokeilla. Ja saanen sanoa että olen ihan rakastunut!China Glaze Optical Illusion, mun oma merenneito lakkani. Turkoosi glitter jossa on seassa erivärisiä hex-glittereitä.  Tähän mennessä olen bongannut 6 eri väriä kulta, hopea, vaalean sininen, vihreä, oranssi ja pinkki. Enkä todellakaan pääse yli enkä ympäri siitä kuinka kaunis tämä on.


Kuten jo mainitsin niin harvemmin minulta jää kynnet koristelematta mutta kun lakkasin tämän kynsilleni ei koristelu ideoita tullut mieleen. Enkä vahingossakaan halunnut pilata tämän yksinkertaista kauneutta. Ehkä tämän kanssa jotkut simppelit mustat leimat sopisi mutta sitä täytynee kokeilla toiste.


Eikös olekin kaunis? Vai olenko se vaan minä joka on ihan rakastunut tähän?

Koska mieleeni tulee tästä niin kovasti meri ja merenneidot -olen ihan varma että merenneitojen pyrstöt on lakattu tällä lakalla :D- mietinkin että olisko olemassa jotain merenneito aiheisia laattoja. Mulle saa vinkata jos tietää :)

Entä miten itse koristelisit tämän lakan?

________________________________________________________________________________________

Translation: I usually don't paint my nails with only one color and leave them without any nail art. But this time was different because I totally fell in love with this China Glaze's Optical Illusion. Aqua colored glitter with at least 6 different colours of hex-glitter. Makes me think of ocean and mermaids, fun fact is that Little Mermaid is one of my favorite Disney movies. Isn't amazing? This really doesn't need anything with it and it's just super pretty all on it's own. Don't you agree? 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jee! Joku muukin on samaa mieltä :) vielä kun keksisin miten tän joskus koristelis.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.