sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Lakkaushaaste: Fishtail

On vuoden ensimmäisen lakkaushaasteen aika.
Muistin virkistykseksi mainitsen että lakkaushaaste on muutaman kynsibloggaajan yhteinen haaste jossa kuukausittain valitaan yhteinen teema, aihe ja/tai väri ja toteutetaan lakkaus sen perusteella. Lakkaushaaste postaukset ilmestyvvät joka kuun 20. päivä kello 6.00.

Täältä pääset kurkkaamaan muiden tässä kuussa mukana olleiden postaukset
Timantteja kynsillä
Nails to photos
Tinkerbell's nail diary
Nena Sofia's nails
Dioriina
Strokes of ColorEn normaalisti julkaise keskeneräisiä postauksia mutta  koska tämä on ryhmäpostaus teen poikkeuksen koska mulla ei ole ollut aikaa eilen illalla tapella tietokoneen kanssa siitä miksi värit on ihan vinkssaalla. Koneella hyvä kun erotan lakkojen värejä mutta esimerkiksi kännykällä käteni on ihan oranssi ja värit aivain liian kylläisiä. En ymmärrä, enkä nyt siitä syystä jaa muita kuvia ennen kuin ongema on ratkaistu.Tässä kuussa aiheena oli fishtail ja voi herran jestas miten vaikeaksi se osoittautui. Tuli sellainen olo että ymmärrän miksi en ole koskaan aiemmin tätä tehnyt, en osaa, en osaa en osaa... Kolmannen yrityksen jälkeen voin sanoa että osaan mutta hermot ehti mennä muutamaan kertaan.

Huomasin että lakkojen täytyy olla tarpeeksi pigmenttisiä jotta niitä voi lakata toistensa päälle useampaan kertaan, ensimmäisellä kerralla mulla oli siis varmaan vähän huonot lakat. Toisella kerralla tein kuvion silikonimatolle mutta se oli niin iso että hyvä kun kynnellä näkyi edes kolme raitaa no päätin tyytyä tähän mutta decalia kynnelle siirtäessäni onnistuin sössimään asettelun niin pahasti että kuva oli aivan rutussa. Siispä - perfectionisti kun olen - päädyin tekemään lakkauksen kolmannen kerran. Jälleen silikonimatolle mutta huomattavasti pienemmässä koossa ja lopulta siirsin decalit hitaasti, rauhallisesti ja onnistuneesti kynnelle.

Nyt kuitenkin kuvien muokkaus vaiheessa ilmeni ongelmia joita en enää jaksanut alkaa selvittämään kun halusin julkaista tämän postauksen yhdessä muiden kanssa. Sinä voitkin auttaa minua kertomalla onko kuva sulle todella värikylläinen vai onko lakkojen värit todella vaikea erottaa toisistaan?
Väreiksi oli valittu tumman sininen, vaalean sininen, turkoosi ja minttu. Käyttää piti 3-4 väriä. Minä lakkasin kynteni Essien Mint Candy Appplella, Picture Polisihin Chillaxilla ja Picture Polishin Surfilla. Livenä nämä näyttää oikein kivalta :)

Muokkaan postausta tänään myöhemmin kun saan kuvien väriongelman ratkaistua. Tarvittaessa otan vaikka uudet kuvat jos se auttaisi. Vahvasti siis alkoi tämän vuoden lakkaushaaste, mutta vahinkoja sattuu, eikö?

Käykää kurkkaamassa muiden postaukset jos niissä olisi homma onnistunut vähän paremmin kuin mulla :)

Oikein hyvää sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Ihanat värit <3 mutta joo on kyllä vaikee erottaa värejä toisistaan :( olipa sulla nyt huono tuuri tän kanssa... ens kerralla sit parempi onni <3

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä vähän rasittava tekniikka :D mutta hienon lakkauksen teit joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
 3. Mun ruudulla kuvioita ei oikein erota, mut ihanan pirteet värit kuitenkin ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Mun koneella kyllä värit ja kuvio erottuu, mutta ihon väri on oranssi :D Välillä menee kyl hermot kameraan ja koneeseen, kun joskus kuvat menee ihan pieleen vaikka mitä tekisi!

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit sulla tässä, mutta oman kokemuksen mukaan myös nuo värit on välillä järkyttävän hankala saada kunnolla erottumaan toisistaan. :( Munkin ruudulla nuo erottuu tosi huonosti toisistaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.