perjantai 8. syyskuuta 2017

Picture Polish, Matching Lips and Tips part 2

Kuten jo eilen lupasin tässä tulee swatchit lopuista Picture Polishin kynsilakka-huulipuna duoista. Ensimmäisen postauksen voit lukea täältä.

Tänään esittelyssä Bordeaux, Bonkers ja Embrace.

Bordeaux on vuonna 2015 Nil Nailsin kanssa yhteistyössä julkaistu lakka. Aivan ihana tummaviininpunainen joka sisältää holohippuja. Tämä lakka on vielä siitäkin syystä ihan mahtava sillä huolellisesti lakattuna yksi kerros riittää.

Tämä huulipuna on niin kaunis. Mä olen todella punaisten huulipunien rakastaja ja vielä näin syksyllä erityisesti tämä tumma kaunotar saa vakiopaikan mun meikkipussista. Ihan pelottaa jo koska tämä loppuu.
Bonkers on vuonna 2014 julkaistu lämmin, marjaisen violetti creme. Aivan ihana. En omista tätä lakkaa itse vaan tämä oli kuvauksien ajan siskoltani lainassa (kiitos!), mutta luulen että tämä pitää kyllä hankkia itsellekin kun tämä on niin kaunis ja ihan täydellinen alkavaan syksyyn. Kaiken huipuksi YKSI kerros!!!

Bonkers huulipuna aivan saman värinen kuin kynsilakkakin. Ihan kiva, mutta itse en vain osaisi käyttää tämän väristä huulipunaa. 

Onneksi siskoni osaa. Hän kehui väriä ja koostumusta kyllä todella paljon.
Embrace duo on nyt kesällä 2017 julkaistu setti. Tämä kynsimaailmassa tunnetun Sveta Sandersin suunnittelema duo on Special Edition eikä näitä voi ostaa erikseen niinkuin muita lakkoja ja huulipunia. Väri on sävyltään sellainen likaisen vaaleanpunainen. Mietin pitkän tovin kuinka kuvailisin tätä väriä suomeksi ja minkä värinen tämä nyt oikeasti onkaan.
Tulin lopulta siihen tulokseen että värin hex-arvo olisi ehkä #c18282 (RGB 193, 130, 130) mutta ei tälle mitään virallista nimeä kyllä ole. 
Kaksi kerrosta parasta Picture Polish laatua. 
Kun olin lakannut kynteni minulle tuli heti enmimmäisenä semmoinen olo että jos pitäisi valita yksi väri/lakka mitä käyttäisi koko loppu elämänsä se olisi tämä.
Kun tilasin tämän duon kuvien perusteella ajattelin että ehdotomasti tykkään tästä huulipunasta. 
Kuitenkin kun sain tämän käteeni ja aloin ottamaan kuvia säikähdin kun se näytti nudemmalta kuin olin ajatellut.
Kun vihdoin sain tämän huulille oli säikähdys ollut turha. Tämä on just niin ihana kuin olin kuvitellutkin, jes!
Mitäs tykkäätte näistä kolmesta?
Entä kaiken kaikkiaan kaikki kuusi?

Minä tykkään todella paljon. Picture Polish on hienosti onnistunut toteuttamaan saman sävyisiä huulipunia joilla on hyvä koostumus ja kesto. Tykkään kaikkien huulipunien satiinisesta lopputuloksesta ja Love, Watermelon, Bordeaux ja Embrace pääsivät kaikki eteisen peilikaappiin, josta voin sitten nopeasti valita oikean huulipunan päivän fiilikseen. 
Kuulostan ehkä todella innostuneelta huulipunista mutta kun laittautuminen on tässä parin kuukauden aikana ollut hyvinkin vähäistä niin innostuminen tulisi varmaan vähemmästäkin.

Kaikkia duoja oli vielä kun viimeksi tarkistin Cesarsilla jäljellä. Kynsilakkoja Embrace duoa lukuunottamatta voi ostaa myös erikseen.

Hyvää viikonloppun alkua kaikille!2 kommenttia:

  1. Toi punainen! Voi että on ihana! Toi Bonkers on kyllä kans aivan upea, jotenki katon kaupoissa nykyään noita tummia mut en oo viel uskaltanu ostaa. Tuliskohan käytettyä. hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bonkers on ihana!! Huulipunana en osaa käyttää noin violettia mutta lakkana toi on aivan ihana, varsinkin nyt syksyyn 😍 pitää varmaan ostaa oma ettei tarvii käyttää caritan pulloa tyhjäks

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.