sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Positiivisuus on voimaa (Roosa nauha 2016)

Roosa nauha-päivää vietettiin tämän viikon perjantaina 14.10 ja mä olin lakannut kynteni päivään sopivaksi niin kuin yleensä teen.



Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut Michael Monroe ja siinä on samoja tähtiä ja sydämiä kun mitä mies käyttää allekirjoitukseensa. Näinpä minä ajattelin että pelkkien pinkkien kynsien sijaan voisin lakata kynsille noita samoja tähtiä, sydämiä ja nuotteja kuin mitä Roosa nauhassa on.


Mulla on OPIn Pink of Hearts 2014 kokoelmasta tämä kauniin pinkki Mod About You. Kokoelmaan kuului kaksi lakkaa ja ne tehtiin tarkoituksella rintasyöpä tietoisuutta tukien. Korkkikin on pullossa erityinen.

Lakkasin pohjalle kolme kerrosta OPIa saadakseni täysin peittävän lopputuloksen. Tähdet, sydämet ja nuotit lakkasin vapaalla kädellä Essencen 09 # Lucky lakalla.
Nimettömään lakkasin kerroksen Color Clubin French Tipiä ennen Roosa nauhan lakkaamista.



Näitä Roosa nauhoja on tullut tänä vuonna ostettua jo useampi, omasta mielestäni tämä tämän vuoden on jotekin erityisen hieno! Kynsistäkin tuli todella mieleiset vaikka vähän jännitinkin noiden kuvioiden maalaamista suoraan kynnelle.

Mutta entäs te, pukeuduitteko pinkkiin tai lakkasitteko kynnet pinkillä?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.