lauantai 9. huhtikuuta 2016

Frozen - Jäätävä paluu

Kuten jo eilen vihjasin jotain jäätävää on luvassa ja ostikosta voitte varmaan suoraan päätellä mitä.

Kevät on mielestäni jo pitkään tehnyt tuloaan mutta sitten se takatalvi yllätti niin kuin joka vuosi.
Itse otin vielä varaslähdön kevääseen ja olin ulkona liian ohuessa kevättakissa ja sairastuin tietenkin viikoksi flunssaan. Sama juttu joka vuosi! Enkö mä ikinä opi?


Helmikuussa käytiin Viljamin kanssa katsomassa Disney on Ice-show ja siitä osittain inspiroituneena lakkasin nämä kynnet. Muistan ainakin ajatelleeni että "Hei Frozen kynnethän ois siistit" ja taisin jopa mainita sen ääneen tuntiessani suurta alipukeutumisen fiilistä kaikkien pikku Annojen ja Elsojen keskellä siellä Hartwall-areenalla. 
Pohjalle lakkasin Essencen 39 blue bubble di blue. Mikä on mielestä tosi sopiva tähän lakkaukseen, oikein kunnolla jäisen sininen. Anna ja Elsa on maalattu akryylimaaleilla semmoisella poikkeuksella että kun olen yleensä maalannut vapaalla kädellä suoraan kynnelle niin tällä kertaa maalasin kuvat Messy Mansionin Decal matolle ja siirsin kuvat vasta siitä kynnelle. Oli ihan hauska testata maalaamista sillä tavalla mutta innoistuin vähän liikaa ja lopputuloksena oli esimerkiksi se että jouduin katkaisemaan Elsalta koko letin kun se ei mahtunut kynnelle.
Mekkoakaan ei kummaltakaan näy vaikka olin nekin jo maalannut matolle. Ensi kerralla pitää muistaa että kynteni eivät ole 5cm pitkät.


Elsa onnistui mielestäni huomattavasti paremmin sillä saatoin panostaa siihen hieman enemmän. Molemmissa tosin on parantamisen varaa jos haluaa alkaa harjoittelemaan. Olin näihin kuitenkin ihan älyttömän tyytyväinen enkä olisi halunnut ottaa näitä pois!

Etusormeen ja pikkurilliin laitoin lumihiutale siirtokuvat tuomaan lisää frozen tunnelmaa.


Nää oli myös meidän pojan mielestä kivat kynnet ja kovasti hän yritti väittää että Anna on äiti mutta ehkä meissä on joku pieni yhdennäköisyys. Poju on jopa tässä muutaman viikon sisällä oppinut laulamaan "Taake jää, Taake jää" Sanat on vielä ihan hakusessa kuten kaksi vuotiaalla yleensäkin mutta melodia menee ihan oikein. On pitänyt jopa Googlata suomenkieliset sanat jotta voidaan laulaa yhdessä.
Jänniä juttuja ne lapset oppii päiväkodissa. Me kun ollaan katsottu kyseinen leffa ehkä kahdesti.

Nyt on aika kuitenki päästää talvesta irti ja siirtyä kevääseen. Mitäs mieltä olette?

Translation: So I painted Frozen nails. Inspired by Disney on Ice show I saw with my boyfriend. Anna and Elsa are hand painted with acrylic paints and the gorgeous icy blue polish is Essence Cosmetics 39 Blue Bubble Di Blue. Snowflakes are water decals.
Now after posting these i'm ready for spring and summer! Yay :)

4 kommenttia:

 1. Voi että miten upeat! ♥_♥ Todella taidokkaasti olet maaalannut, etenkin tuo Elsa on ihan ilmetty oma itsensä!

  Munkin pitää kyllä testata tuollaista alustalle maalaamista, niin voisi ehkä jaksaa tehdä maalauksia useamminkin kun ei tarvitse tapella tuntia sen heikomman käden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Ja hei todellakin kokeilet alustalle maalausta! Vaikka mulla on jo vasenkin käsi kehittyny yllättävän hyväks niin oli hauska maalata alustalle, ihan vaan senki takia et oma asento oli parempi :D
   Suositelen myös mittaamaan oman kynnen pituuden, muuten huomaa että on maalannu kaks tyyppii vyötäröön asti ja kynteen mahtuu vaan pää.

   Poista
 2. No siis WAU!!! ��
  Ihan överihienosti maalattu!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.