keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Lakkaushaaste: Leadlighting

Kuukausi sitten kirjoitin pikaisen lakkaushaastepostauksen messuhulinoiden keskeltä ja suunnittelin määrätietoisesti messupostauksien tekoa ja kaikkea muuta. Arki kuitenkin muuttui messujen aikaan kun mulle tarjottiin töitä CesarsShopista enkä missään tapauksessa aikonut kieltäytyä niin hienosta mahdollisuudesta, vaikka se näin alkuun onkin laittanut pakkaa vähän sekaisin aikatauluttamisen kanssa.
Meillä meinaan on alkanut kuopuskin olemaan sitä mieltä että hän ei tarvitse enää päiväunia, joten asiat joita on ennen voinut tehdä päikkäreiden aikaan on nyt pääasiassa tehtävä vasta poikien nukkumaanmenon jälkeen. Opettelua ja harjoittelua tämä siis vielä vaatii mutta olen viimeisen kuukauden aikana tosiaan mielummin tehnyt iltaisin töitä kun keskittynyt blogiin. Pahoittelut siitä. Työ Cesarsilla kuitenkin inspiroi testaamaan kaikenlaisia uusia kynsijuttuja joten voi olla että tämä saa aikaan blogissakin lisää elämää kuhan osaan aikatauluttaa kaikki asiat :)

Lakkaushaastetta en kuitenkaan suostu jättämään välistä ellen sitten ole sairaalassa tai häämatkalla niinkuin tänä vuonna on päässyt käymään.

Marraskuun teema on itseasiassa mun ehdottama ja se on leadlighting. Leadlighting tekniikassa leimataan kynnelle kuvio ja väritetään se läpikuultavilla lakoilla esimerkiksi ns. vesivärilakoilla. Olen myös joskus tehnyt leimadecalit leadlight -tekniikalla [postaus täällä]. Tykkään tästä tekniikasta sen verran paljon että vesivärilakkoja olen tarkoituksella kerännyt kaikissa sateenkaarenväreissä :D
Tänään ei kuitenkaan käytetä niitä vaan kokeillaan jotain aivan uutta!Lakkasin kynsilleni pohjaksi kaksi kerrosta Moyran valkoista geelilakkaa ja leimasin päälle kivan kukkakuvio Moyran 66 Exotique laatasta, Moyran mustalla geelileimauslakalla. Olen tänä vuonna, osittain kiireistä johtuen hurahtanut geelilakkoihin sillä ne pysyy kauniina kolmekin viikkoa ellei kasvuraja rupea ärsyttämään ennen sitä.


Cesarsille saapui lokakuun lopussa uusi 7-free geelilakkasarja nimeltä Bluesky. Sarjaan kuuluu tuhansia eri sävyjä joita vähitellen lisätään Cesarsin valikoimaan. Tällä hetkellä lakkoja taitaa löytyä valikoimasta nelisenkymmentä.

Mutta se tuote mistä totaallisesti innoistuin tätä lakkaushaastetta ajatellen on uudet Aqua Color nail pen koristelukynät!* Näillä on tarkoitus piirtää käytännössä mitä tahansa ja cleanserillä häivyttää kynien väriä niin että saa aikaan upeita vesiväri liukuvärejä.


Koska nämä on niin uusia, omistan itse vasta yhden (pinkin) mutta päätin sitten kysyä Sadulta voisinko lainata paria liikkeen testeriä jotta tulisi vähän värikkäämmät kynnet. Näissä kynsissä on siis käytetty kolmea Aqua Color kynää (vihreä 01 - The Tide is High, keltainen 03 - Life's a Beach sekä pinkki 04 - Tiki Bar) ja cleanseriä häivyttämiseen.Mä palasin näillä kynsillä suoraan takaisin kesään ja ostoslista kasvoi ainakin viidellä tuotteella...
Nämä värikkäät kynnet on just sitä mitä pimeään, märkään ja synkkään marraskuuhun kaipaa mieltä piristämään. Koristelukyniä oli myös älyttömän helppo ja hauska käyttää. Lisäksi tykkään todella paljon leadlighting tekniikassa tämmöisestä ei niin tarkasta väritysjäljestä joihin nämä sopii oikein hyvin. Vaikka uskon että tarkkaakin jälkeä voi halutessaan tehdä.

Mitäs muut lakkaushaasteeseen osallistujat ovat saaneet aikaan?
Käykääpä kurkkaamassa! Timantteja kynsillä, Nena Sofia's, Dioriina, Nails to Photos ja Tinkerbell's nail diary.

Eikä tässä vielä kaikki. Tein nimittäin näistä kynsistä jopa youtube-videon.


Mitäs te tykkäätte?

*En hyödy linkeistä mitenkään, ne ovat vaan teidän avuksi (ja iloksi). Vihreä ja keltainen Aqua Color nail pen testeri lainassa CesarsShopista, kiitos Satu!


8 kommenttia:

 1. Todella kaunis lopputulos <3 Mistä laatasta tuo ihana kukkaleima on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, noinkin olennainen asia jäänyt kirjoittamatta :D Moyra 66 - Exotique. Kiitos!

   Poista
 2. Ompas kätsynnäköset kynät! Kivat kynnet oot saanu aikaseks :)

  VastaaPoista
 3. Älyttömän upeet! Täytyy varmaan pistää pari kynää tilaukseen :D

  VastaaPoista
 4. Ihastelin näitä jo instan puolella. Nuo tussit ovat kyllä kätevät. Pitää ehkä itsekkin ostaa testiin.

  VastaaPoista
 5. Nätit <3 noi on kyllä varmaan käteviä kyniä (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.