maanantai 2. syyskuuta 2019

MILV Merenneidot | Merenneitoilua osa 2

Eilen oli taas merenneitouintia ja tällä viikolla pääsen uimaan jopa kahdesti. Kävin alkuviikosta ostamassa Cesarsilta ihanat merenneitoaiheiset Milv decalit kun ne olivat menneet 50% alennukseen.
Pitää kyllä palata vielä paremmalla ajalla alennus Milvien pariin ennen kuin ne ehtivät kaikki loppumaan mutta nyt nappasin nopeasti nämä kun olivat niin kauniit ja teemaan sopivat.



Olen monta kertaa sanonut että Color Clubin French Tip on lemppari valkoiseni mutta monien käyttökertojen jälkeen tämä NCLAn Ask The Magic 8 Ball on kyllä ihan siinä suosikeissa myös. Vaikka tämä ei ole aivan yhtä peittävä kun Color Clubin valkoinen ja tarvitsee kaksi kerrosta mutta koostumus on niin täydellinen että tällä on todella miellyttävää lakata.


Vasta siirtokuvia asetellessani tajusin että kynteni ovat liian lyhyet noille merenneidoille ja pyrstö katkeaa. En vaan malttanut olla käyttämättä näitä heti kun olivat niin kauniit. Vaikka olisin tietenkin voinut lakata tälle kerralle jotain muuta ja antaa kynsieni kasvaa viikon tai pari.
Tykkään erityisesti suomukuvien voletti-sini-vihreästä pohjaväristä ja tää setti oli muutenkin kivasti suunniteltu merenneito ja simpukka aksenttikynsineen.
Näitä samoja on vielä muutama kappale myynnissä jos kiinnostaa kurkata TÄÄLTÄ



Näiden Milvien laittamisessa ei ole ihan samanlaista tekemisen fiilistä kun esimerkiksi leimatessa mutta joka kerralla ihastelen kaunista lopputulosta ja sitä kuinka paljon erilaisia siirtokuva vaihtoehtoa on edes myynnissä. Tämmöiset helpot ja nopeat mutta samalla näyttävät lakkaukset on välillä just sitä mitä tarvitsee jos aika on kortilla itse tekemiseen.
Mulla onkin tässä suunnitteilla/työn alla yks postaus Milv vastaan itse mutta sen saatte kuhan saan lakattua ne itse tehdyt kynnet xD

Käytättekö itse paljon siirtokuvia?

Mukavaa viikkoa kaikille!


Pieni Merenneito Camilla

4 kommenttia:

  1. Milvit on mun lemppareita :) tosi ihanat kynnet taas kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl kivoja. Mulla on niitä iso kasa jemmassa mutta käytän niitä mielestäni aika harvoin, mutta aina kun käytän tulee semmoinen olo että pitää käyttää useamminkin :) kiitos <3

      Poista
  2. Aivan ihanat kuviot näissä kyllä. Ymmärrän hyvin, että oli pakko saada ne heti kynsille eikä odotella kynsien kasvua ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin varalle toisen samanlaisen nii niiden kanssa voikin sitten odotella rauhassa kun ei ihan samoja kynsiä halua ihan heti laittaa 😁

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.