torstai 19. marraskuuta 2015

Kurjan dotticuren pelastus

Tiedätkö sen tunteen kun lakkaat kynsiä ja kuvittelet tekeväsi jotain tosi siistiä mutta kun olet valmis todellisuus onkin jotain aivan muuta?
Minulle ainakin ihan tuttu tunne. Yleensä kiroilen, otan lakkaukset pois ja aloitan alusta tekemällä jotain muuta mutta tässä tapauksessa yritin käyttää mielikuvitusta ja pelastaa jo lakatut kynnet lisäämällä niihin jotain.
Onnistuin täydellisesti, vaikka itse sanonkin.


Lähtökohtana tämä. Siis mistä ihmeestä olen saanut päähäni että tämä voisi jotenkin näyttää hyvältä? Pilkut eivät ole ollenkaan samankokoisia ihan kun en olisi dotting toolia koskaan käyttänyt. Eikä OPIn I Do! I Do! kyllä ole mikään kahdella kerroksella peittävä lakka vaikka niin olen tätä lakatessa tainnut kuvitella. Isadoran Scuba Blue pilkuissa on mielestäni kiva sininen mutta näin niiden yhdistelmä ei kyllä toimi.

Mutta mikä ihme tämän sitten pelastaisi?
Sitä mietin aika pitkään, jopa rauhassa yön yli.
Kunnes keksin!RUUSUJA! Ruusuthan on ihania ja sopii aina kaikkeen. Varsinkin kun kuvittelen osaavani lakata niitä vapaalla kädellä ihan hyvin, joten ajattelin että on ainakin kokeiltava.


Pohjalle (tai oikeastaan edellisen lakkauksen päälle) laitoin ensin Essencen Sparkle Sand Top Coatia yhden kerroksen, minkä jälkeen aloin tekemään ruusuja eri nail art lakoilla.
Ruusuissa on käytetty Golden Rose Nail Art lakkaa 126, tumman sinistä Wild & Mild Nail Art Pen & Brush lakkaa ja valkoista Naturel 2 Way Art Peniä.
Lehtien vihreä on Sensinity Te Verde 34.

Kuvasta puuttuu vihreä Sensinity Te Verde 34 
Mielestäni tämä pelastaminen meni todella nappiin. Enkä voisi olla tyytyväisempi näistä kynsistä. Olen vähän jopa ihmeissäni sitä kuinka jostain noin järkyttävästä voi saada aikaan jotain noin nättiä kun mikä lopputulos on. Tykkään!

Mitäs mieltä te ootte? Otatteko epäonnistuneet samantien pois vai yritättekö joskus pelastaa "valmiita" lakkauksia?Translation: I planned on making a dotticure but by the time i was finished I thought it was horrible! Usually I just take that horrible mani off right away but now i thought it could be saved somehow. I slept over night thinking different ways how could I save this awful mani i did. And then it hit me. 
Roses of course, roses are pretty and the mostly go with everything. 
And because i think I'm pretty good at making them free hand I thought I should at least try. 
I think i succeeded perfectly, if I may say that. At the end I think I really turned my awful mani into amazing one. 
Hope you like it as well!
Polishes used: OPI - I Do! I Do!, IsaDora - 757 Scuba Blue, Essence - Sparkle Sand Top Coat. 
For the roses, Golden Rose Nail Art polish 126, Dark Blue Wild & Mild Nail Art Pen & Brush and white Naturel 2 Way Art Pen. Leafs are Sensinity Te Verde 34.
P.S I know i think a lot :D lol


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.