keskiviikko 21. lokakuuta 2015

The Phantom of the Opera (testissä Ra Paint-akryylimaalit)

Blogin kesäloma vähän venähti pitkälle syksyyn.
Mutta joskus on vaan laitettava oma terveytensä edelle niin että kaikki muu saa hetken juosta paikallaan.
Tämä syksy on ollut kyllä yksi taisteluiden syksy mutta ei juuri eroa keväästä, mikähän mulla on että olen jatkuvasti jostain tai jotenkin kipeä. Huoh!
En nyt rupea suuremmin selittelemään mitä kaikkea tässä on syksyn aikana ollut. Halusin vaan mainita  että tarkoitukseni ei ole ollut olla poissa näin pitkään.
Kynsiä olen lakannut jonkin verran blogin ulkopuolella ja kuva-arkisto pursuaa julkaisemattomia kynsiä joten niitä alkaa tänne vähitellen tippumaan jossain satunnaisessa järjestyksessä :)

Mutta nyt niihin kynsiin!

Ta-daa! Pääsin lauantaina 10 vuoden haaveilemisen jälkeen vihdoin näkemään Oopperan Kummituksen ihan oopperassa. Konkreettista odottamista on oikeastaan ollut vain 10 kuukautta kun sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi nuo liput, mutta vuonna 2004 julkaistu elokuva sai minut niin hurmaantumaan tähän oopperaan että olen varmaan siitä asti haaveillut joskus näkeväni tämän livenä.
Mulla oli aivan mahtava fiilis jo etukäteen ja tästä syystä halusin lakata kynteni teemaan sopivaksi.

Olin edellisenä päivänä käynyt Cesarsilla messuilla ja ostanut itselleni testiin kaksi väriä uusia Ra Paint-akryylimaalia. Ostin mustan ja valkoisen ajattelematta mitkä kynnet aijon tehdä. Nuo värit vaan ovat mulla eniten käytössä akryylimaaleja käyttäessä joten ajattelin että niillä on hyvä lähteä testaamaan ja sattumalta käytinkin niitä heti.

Ra Paintsit ovat mielestäni hyvin pigmettisiä ja nopeasti kynnelle kuivuvia, niillä on kuitenkin helppo ja mukava työskennellä koska ne ovat varsin liukkaita ennen kun niiden antaa kuivua. Tykkäsin siitä että nämä kuivuivat nopeasti mutta minulla oli ongelmia virheiden pois pyyhkimisessä. Olen tottunut siihen että akryylimaalin voi vaan rapsuttaa pois hammastikulla jos virheitä sattuu ja näiden kanssa se ei onnistunut. Nämä eivät myöskään lähteneet heti käsiä pestessä vaan sain ihan hinkata kynttä että sain kuivuneen maalin lähtemään.Pohjalla näissä on Essencen 44 Black is Back.
Ruusun muodon tein ensin valkoisella maalilla koska muuten värit eivät olisi näkyneet mustan kynsilakan päällä. Punainen ja vihreä ovat jotain vanhoja maalejani.
Päällyslakkana käytin OPIn Matte Top Coatia koska ajattelin sen tuovan tähän lakkaukseen sellaisen kivemman fiiliksen kuin kiiltävä lakka.
Siveltimenä Pure Color nro 10.
Etu- ja pikkusormen jätin koristelematta koska halusin tästä hillityn lakkauksen ilman mitää ylimääräistä ja nythän niissä on kaikki oleellinen :DKynsiä kuvatessa oli vielä lakattava kiiltävä päällyslakka ihan vaan kokeilun vuoksi. Mutta eihän se toiminut ihan niin hyvin kun matta.
Mua vois myös muistuttaa siitä että voisin ottaa kuvat seuraavana päivänä enkä siinä vaiheessa kun lakkaukset on kynnellä jo neljättä päivää ja kärki kulumaakin on korjattu jo kahdesti. Tarkka silmäiset huomaavat myös lakan alkavan lohkeilun :D
En vaan tahdo ottaa näitä pois, tuo ruusu on aivan liian kaunis!

Mitäs tykkäsitte lakkauksesta? Entä onko kyseinen ooppera teidän mieleen?


Translation: My dream finally came true and I saw The Phantom of the Opera in Finnish National Opera! 
That's why i wanted to do mani dedicated to that Opera :)
I used black polish by Essence, some acrylic paints and OPI matte top coat.  
Let me know what you think about the nails or the opera itself :)

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.