sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Lakkaushaaste: Pitsi

Tervehdys, pikainen moikkaus I love Cesars -tapahtuman ja I love me -messuhulinoista.
Tänään on kuitenkin lokakuun lakkaushaasteen aika joten eiköhän kurkata mitä olemme kaikki saaneet aikaan teemalla pitsi jonka sai toteuttaa millä tekniikalla tahansa.

Muut osallistuneet:
Timantteja kynsillä
Dioriina
Nails to Photos
Stokes of color
Nena SofiasLakkasin kynsilleni aluksi pari kerrosta Kiara Skyn Holo Mermaid Collectionin Shore Enuff lakkaa mikä on ehkä upein holo nude jonka olen nähnyt.Alunperin olin ajatellut leimata pitsit mutta mutta kun en meinannut osata päättää millä leimalla leimaisin valitsin helpoimman reitin ja lisäsin kynsilleni mustat pitsikuvioiset milv siirtokuvat.Niin nopeaa ja näyttävää, en olisi millään halunnut ottaa näitä pois ja tekisi mieli vielä tehdä heti perään melkein samanlaiset.
Poistuvat Milv decalit ovat muuten tarjouksessa CesarsShopissa tällä hetkellä hintaan 0,80€ ja uudet ovat saapuneet kauppaan tällä viikolla. Käykää kurkkaamassa :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, palaan messuhulinoihin. Jatketaan niistä tunnelmista sitten ensi viikon postauksissa. Oikein hyvää sunnuntaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Wau! Todella klassisen kaunis lakkaus, mäkin haluun tämmöset <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä ihan leimatuille! Nätit!

  VastaaPoista
 3. Luulin kanssa eka näitä leimoiks! Kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Good work at all. I really like this post very much. This post gave me a lot of information on this topic. Keep it up and keep sharing this type of information with us.
  ultraiso.torrent
  file viewer plus activation key
  adguard premium license key
  zemana antilogger key
  gihosoft iphone data recovery registration code
  Crack Like

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.