sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Picture Polish Mossy

Picture Polish Mossy, tuo syksyn ja talven suosikkini ja ehdottomasti mun kaikkien aikojen lemppari vihreä.Picture Polish julkaisi Mossyn syksyllä 2016. Lakka on Sasshhaaaan suunnittelema ja saanut inspiraationsa luonnosta. Mitä en ollenkaan ihmettele sillä onhan se ihan täydellinen sammaleen vihreä.Mossy muistuttaa China Glazen It's Alivea ja oikeastaan ennen viime syksyä olin ehtinyt It's Alivelle korvaajaa jo neljä vuotta. Voitte varmasti kuvitella kuinka riemuissani olen sillon ollut kun tämä on julkaistu.
Viikko sitten Picture Polish järjesti swatchaus kilpailun jonka teemana oli neule ja minä osallistuin siihen Mossylla. Suurin syy Mossyn valintaan oli siihen täydellisesti yhteen sopiva neuleeni. Ne ovat niin kauniiit yhdessä.


Picture Polishin kilpailuissa on aina ihan käsittämätön määrä upeita osallistumisia enkä oikeastaan edes oleta pääseväni Top 20. Haasteisiin on kuitenkin mukava osallistua sillä ne antavat inspiraatiota kun teema on jo valmiiksi annettu.
Kuukausi sitten osallistuin Picture Polishin kisaan jonka teemana oli pitsi, kuva kynsistä löytyy jo instagramista mutta jos haluatte postauksen siitä miten kynnet toteutin voisin sellaisen kirjoittaa.


Kuinkahan monta kertaa olen vuoden aikana lakannut Mossylla enkä kertaakaan ole koristellut lakkausta. Näin kävi tälläkin kertaa. Osittain siitä syystä että kyseessä oli swatchaus kisa mutta osittain myös siksi että se on vaan niin kaunis jopa ylhäisessä yksinäisyydessään. Ehkä minä vielä joskus raaskin tämän koristellakin.
Kirjoitusapurina meidän pikku bebe joka ei olisi millään halunnut antaa äidin rauhassa kirjoittaa :D

6 kommenttia:

 1. Mossy on ihan superkaunis lakka, mun PP-suosikkeja ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis ja kuuluu minunkin suosikkeihin :)

   Poista
 2. Voi että, mun on vaikea syttyä tälle lakalle. Kun se vaan näyttäiskin aina näin hienolta kuin sun kuvissa. Mutta sillon kun Mossy ei kimalla, se on mun mielestä vähän blaah.. Mulla on Mossy, joten parempi ois innostua siitä.. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten me saataisiin sut innostumaan siitä, kun onhan toi nyt ihana <3
   Lakkaapa sillä pitkästä aikaa. Et tuu pettymään ;)

   Poista
 3. Voi apuva! Ihana väri! Tarviin kynsilleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarsilla myydään tai meille voi tulla lakkaamaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.