keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kynsibloggaajan pahin painajainen.

Otsikko kuulostaa pahalta. Mitä sinä ajattelisit ensimmäisen?
Keksin päässäni useamman kauhukuvan mutta tällä kertaa kävi näin...Kynnet katkesivat ja pahasti!
Meillä alkoi viime viikolla keittiöremontti ja sitä varten meidän täytyi tyhjentää koko keittiö ja puolet olohuoneesta. Minä sitten yksi ilta fiksuna tyttönä ajattelin että siirränpäs nyt tämän kirjahyllyn tästä yksinäni. Se ei ollut hyvä idea varsinkaan kun en ollut edes ottanut niitä kirjoja pois siitä hyllystä.
Ote lipesi, kuului naps naps ja sinne meni.
Monta kirosanaa ja muutama kyynel myöhemmin rauhotuin ja totesin että mitään ei valitettavasti ollut enää tehtävissä.Olen jo pitkään ollut aivan älyttömän tyytyväinen ja ylpeä siitä että kynteni ovat näin pitkät ja olen ollut onnellinen että ne ovat selvinneet tästä talvesta. Se kun yleensä saa pahoja aikaan jos käsienhoitoa yhtään laiminlyö.

Olin pettynyt sillä tiesin että kynnet on nyt viilattava lyhyeksi.
Hetken harkitsin josko rakentaisin itselleni geelikynnet, mutta tulin siihen tulokseen että nyt minulla ei ole aikaa tai jaksamista huoltaa niitä 2-3 viikon välein.
Joten ei muuta kun viila käteen ja lyhentämään.Tästä alkaakin sitten kasvatusprojekti.
Kynsi-inspiraatio on totaallisesti hukassa, sillä olen fanittanut pitkiä kynsiäni jo jonkin aikaa ja nämä lyhyet tuottavat tällä hetkellä vain pettymystä. Ehkä minulla menee hetki tottuessa.
Onneksi on parit lakkaukset esittelemättä ja ehkä tässä on hyvä syy opetella ottamaan kuvia oikeasta kädestä joka ei muuten ikinä pääse parrasvaloihin.

Mikä olisi teidän pahin kynsiin liittyvä painajainen?

Ensimmäisen kuvan kynsillä kerros OPIn Rollin In Cashmerea jonka päällä kerros NCLAn Prima Ballerinaa. 

6 kommenttia:

 1. Oli kynnet minkä mittaisena vain niin aina yhtä kipeetä käy vaikka lohkeais pelkkä kulma tai just pitkät kynnet läheltä juurta. Aina joutuu pettymään. Tällä hetkellä itellä tosi lyhkäsenä mitta ja silti kulmat napsuu :s onneksi kynnet on uusiutuva luonnonvara! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tekee kyllä aina kipeetä. Nyt nämä oli vielä niinkin huonossa kunnossa että kuvien oton jälkeen lohkesivat vielä vähän lisää... Onneksi ovat uusiutuva luonnonvara!

   Poista
 2. Voi ei :( mutta sulla on ollu onni onnettomuudessa mukana, kun vain pituus kärsi eikä revennyt tyyliin juuresta asti. Mä elin oman painajaiseni tuossa joulun alla, kun 1/2 vuoden takainen stressi alkoi näkyä kynsissä. Mulla kirjaimellisesti mureni kynnet täysin, ne liuskottuivat niin pahasti että kynsilevyt oli pahimmillaan ihan irti toisistaan melkein puoleen väliin kynsipetiä. Eikä auttanut öljyssä lilluttaminen tai CND:n Rescue Rexx :( Nyt melkein kolmen kuukauden jälkeen kynsistä on liuskottumat vihdoin kasvaneet pois, ja mulla on terveet kynnet! Nysät mutta terveet. Juuri tänä aamuna totesin ukolle, että miten pienestä sitä voi olla ihminen onnellinen, että on saanut terveet kynnet takaisin. Tsemppiä kasvatus prosessiin, ja noi sun kynnet ei ole edes nysät, ja totut niihin varmasti nopeesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi ei käynyt pahemmin. Joskus on lohjennut niinkin että oikeesti sattuu kun menee juuresta :(

   Mullakin kynnet kärsii stressistä ja noi pitkät kynnet olin juurikin kasvatellut todella huonokuntoisia kynsistä.
   Ihana että oot saanut itsellesi terveet kynnet ja kyllä se pituuskin sitten ajan kanssa.

   Poista
 3. Ihan kylmät väreet tuli kuvista :D Mulla katkesi kuvauskädestä etusormen kynsi pituussuunnassa nahkaan asti pari viikkoa sitten! Ihan puolesta millistä oli kiinni veren tulo ja erittäin kipeä sormi. Nyt on jo onneksi kasvanut jo takaisin siedettävään pituuteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Kuulostaa kyllä ikävältä tuokin, onneksi ei sattunut pahemmin.
   Miksi pahimmat tapaturmat sattuu aina kuvauskädelle? :D Mukavaa että kasvanut jo siedettäväksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.