sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Buzzador: Garnier Moisture Bomb

Pääsin testaamaan uutta Garnier Moisture Bomb kangasnaamiota sillä olen Buzzador.


Näin tuotteesta kerrotaan. "Garnier Moisture Bomb Tissue -kangasnaamio kosteuttaa intensiivisesti – vain 15 minuutissa. Iho tuntuu pehmeämmältä ja saa säteilevän hehkun. Viikon kuluttua kasvonpiirteesi näyttävät levänneiltä ja iho tuntuu elinvoimaiselta. Täydellinen pelastus hädässä, kun olet erityisen väsynyt.
Moisture Bomb Tissue -kangasnaamio sisältää granaattiomenauutetta ja hyaluronihappojohdannaista, ja se sopii kaikille ihotyypeille.
Nerokkaan muotoilun ansiosta sinun tarvitsee vain asettaa kasvojen muotoinen kangasnaamio ihollesi – ilman sotkua."


Naamion käyttö oli erittäin yksinkertaista. Se aseteltiin kasvoille, poistettiin suojakalvo ja annettiin olla 15 minuuttia. 
Tuotteen pitäisi sopia kaikille iho tyypeille jopa herkälle iholle mutta ainakin minun kuivaa ja herkkää ihoa alkoi kirvelemään kun naamio oli ollut kasvoilla 5 minuuttia. Päätin kuitenkin pitää naamion naamalla loppuun asti. 
Kun viimein otin naamion pois kasvoni punoittivat todella paljon ja tuntui virheeltä testata tuotetta keskellä päivää pojan nukkuessa päiväunia. Jouduin kuitenkin vielä myöhemmin poistumaan kotoa ja peittämään punoituksen meikkaamalla. Toisella kerralla olin viisaampi ja tein naamion illalla ennen nukkumaanmenoa.
Pienestä kirvelystä ja punoituksesta huolimatta iho tuntui naamion jälkeen aivan mielettömän kosteutetulta ja pehmeältä. Punoituksen laskettua iho myös näytti hyvinvoivalta joten voisin kuvitella ostavan tätä itselleni erityistilanteita varten. Vauvan peppu iho täältä tullaan!

Siskoni mielipide naamiosta: "Plussaa oli se että siinä oli tosi hyvä koostumus. Vielä seuraavana päivän kasvot tuntui tosi kosteutetuilta, mikä ei ainakaan mun kasvoilla oo yleinen tunne. Miinuksena se että se ei meinannut pysyä naamalla ja piti olla ihan sillai patsaan.  Tollane kangasnaamio ei tainnut olla mun juttu, en tiedä. Jos tota sais purkissa tota ainetta mitä siinä oli niin ostaisin"

Yhdyn siskon mielipiteeseen siitä että jos tota ainetta saa purkissa nii ostaisin kyllä välittömästi.  Kangasnaamiona ehkä joskus esimerkiksi silloin kun kasvot tarvitsevat nopeasti runsasta kosteutusta.


Kootut plussat ja miinukset.
+ kätevä pakkaus vaikka matkalle mukaan
+ ihana koostumus
+ kosteuttaa paljon, tuntui pitkään.
+ super pehmeä iho
+ helppo

- tyhmän muotoinen kangasnaamio, kenelle suunniteltu?
- ei meinannut pysyä paikallaan kun liikkui samalla
- kirveli vähän vaikuttaessa
- kasvot punoittivat jälkikäteen

Oletteko te kokeilleet kyseistä maskia tai tekisikö mieli?

3 kommenttia:

  1. Joo purkkiin vaan tämmöset :D tai tuubiin. Ihan sama :D En tajuu tommosia maskeja ollenkaan :D

    VastaaPoista
  2. "Nerokkaan muotoilun ansiosta sinun tarvitsee vain asettaa kasvojen muotoinen kangasnaamio ihollesi – ilman sotkua."

    Minulla oli myös kokeilussa ja laittoi miettimään kyllä tuo nerokas muotoilu. Hirveä tuhraaminen, että naamion sai kasvoilleen. Ei jatkoon ainakaan omalla ei niin nerokkaan muotoisilla kasvoilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.