keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kosmetiikkaostokset: Maaliskuu


Tiesin jo viime vuonna että haluan alkaa postaamaan kuukausittaiset ostokset sillä olen jo pidemmän aikaa yrittänyt pitää itselleni kirjaa siitä mitä kosketiikkaa on tullut ostettua. Syystä että en oikein voinut kirjoittaa blogia kolmeen kuukauteen aloitetaan kosmetiikkaostospostaukset maaliskuusta.


Vaikka ostankin ihonhoito- ja hygieniatuotteita nykyään pitkälti tarvitsemis pohjalta. Tulee kynsien, hiusten ja meikkien osalta paljon haluamisostoksia ja niitäkin olen yrittänyt vähitellen karsia ajatuksella "tarvitsenko oikeasti". Mutta ollaanpas nyt rehellisiä, uuden kynsilakanhan tarvitsee aina!

Maaliskuun ostokset ovat hyvin vähäiset. Ja olenkin tässä jo viikon verran yrittänyt miettiä että enkö oikeasti ostanut mitään muuta. Mutta täyttyy se kai uskoa kun ei kerran kuitteja ole lompakossa eikä tililtäkään ole mennyt rahaa.


Ai mitäkö teen kun on tunnin verran luppoaikaa Itiksessä. Suuntaan Tokmannille tietenkin!
Edellinen kynsilakanpoistoainepurkki veteli jo ihan viimeisiään joten oli aika ostaa uusi. Tämä on jo kolmas joten on varmaan sanomatta slvää että tykkään tosi paljon. Hintaa tällä on 3,69€
Lisäksi ostin kynsilakanpoistolappuja. Tämä oli ihan uusi tuote ja halusin ostaa sen itselleni testiin.
Kerran olen ehtinyt kokeilemaan, olivat ihan käteviä viikonloppureissulle mukaan. Haju ei minulle ollut mieleinen mutta Viljami tykkäs kun ei haissut kynsilakanpoistoaineelle :D Hintaa lapuilla oli 1,89€Ja enhän mä tietenkään osannut poistua Tokmannilta ilman Essencen kynsilakkoja. Paljon uusia sävyjä jotka oli pakko kotiuttaa. Näillä on hintaa 1,99€/kpl paitsi että I ♥ Trends lakka maksaa 2,19€
Ei ole Essencet hinnalla pilattu ei...
Kuivashampoo loppui joten loogisesti lähdin ostamaan uutta. Joku voisi ihmetellä miksi niitä on kaksi mutta siihen on järkevä selitys, ainakin minun mielestäni. Ostin ensin Batiste Originalin hintaan 5,95€ (norm 7,95€) käyttökokemukseni siitä ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen hyvä joten viikkoa myöhemmin kävin hakemassa XXL Volumen 7,15€(-20%) josta minulla oli aikaisemmin kokemusta. Näillä on nyt siis kaksi käyttötarkoitusta, original siihen että haluan vaan pikaisesti puhtaat hiukset ja xxl volume siihen että saan erittäin tuuheat hiukset. XXL volume sopii myös kampauksien alle.

Sellaiset kosmetiikkaostokset maaliskuussa. Kaikkiaan yhteensä 38,78€ mikä ei ole ollenkaan paha mutta voin kyllä sanoa että on jo tässä alku huhtikuussa tullut sitten shoppailtua senkin edestä..

Niin enkä käynyt kertaakaan Cesarsilla!!! Oon yli vuoden käynyt siellä säännöllisesti kerran kuussa mutta nyt katkesi se putki, voi surku.1 kommentti:

  1. Pitää varmaan käydä nappaa toi kynsilakanpoistoainepurkki :D En tiedä miten en oo sitä vieläkään ostanut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.